Hotel > Indonesia > ParapatPandan > Hotel Pandu Lakeside Tuktuk Parapat

 


  

Hotel Pandu Lakeside Tuktuk Parapat

0 star hotel    Tuktuk Siadong - Samosir Island  3.4/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Pandu Lakeside Tuktuk Parapat

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 12 Parapat hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu Hotel Pandu Lakeside Tuktuk
Hotel Pandu Lakeside Tuktuk adalah hotel 1fungsi yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Pandan daripada Parapat, Indonesia. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 6.9 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 12 dalam Parapat, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Pandu Lakeside Tuktuk mempunyai 20 4fungsi bilik dan kadar dari IDR 20 kepada IDR 56.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Holbung Pandan dan Holbung Sosor Galung. Dengan Holbung Sikkam Teluk Panahatan dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Pandan dan Lumban Manurung yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Parapat. Huta Irnga, Sosor Galung dan Batu Tanggang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Parapat.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Pandu Lakeside Tuktuk. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Parapat ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tabo Cottages bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Pandu Lakeside Tuktuk. Juga dalam kawasan adalah Samosir Cottage dan Anju Cottages, Bar and Restaurant itu. Untuk pilihan lain cuba Toba Village Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Pandu Lakeside Tuktuk Parapat.

Hotel Pandu Lakeside Tuktuk Parapat

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s