Hotel > Perancis > Saint-TropezLa Bouillabaisse > Pan Dei Palais Saint-Tropez

 


  

Pan Dei Palais Saint-Tropez

0 star hotel    52 Rue Gambetta  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Pan Dei Palais Saint-Tropez

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 41 Saint-Tropez hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Saint-Tropez
Pan Dei Palais adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan La Bouillabaisse daripada Saint-Tropez, Perancis. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 41 dalam Saint-Tropez berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra, kolam renang dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Pan Dei Palais.

Bilik
Pan Dei Palais mempunyai 12 mudah tetapi berfungsi bilik dan kadar dari EUR 200 kepada EUR 1040.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Golfe de Saint-Tropez dan Anse de Pampelonne. Dengan Baie de Bon-Porte Baie de Briande dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti La Bouillabaisse dan Sainte-Maxime yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Saint-Tropez. Minuty, Beauvallon dan Guerre Vieille juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saint-Tropez.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Pan Dei Palais. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Saint-Tropez ada ke kiri.

Hotel berhampiran La Bouillabaisse
0 bintang White 1921 dan Résidence Les Patios I yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Les Lauriers dan Duplex Portail Neuf adalah alternatif yang hebat berhampiran Pan Dei Palais.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Pan Dei Palais Saint-Tropez.

Pan Dei Palais Saint-Tropez

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7031s