Hotel > Yunani > ZakinthosArgasion > Hotel Palmyra Zakinthos

 


  

Hotel Palmyra Zakinthos

3 star hotel    Argásion  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Palmyra Zakinthos

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 194 Zakinthos hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotel Palmyra Gambaran Umum
Hotel Palmyra adalah hotel selesa yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Argasion daripada Zakinthos, Yunani. Ia juga kini menduduki tempat 12th daripada hotel 194 dalam Zakinthos berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Palmyra mempunyai 71 selesa bilik dan kadar dari EUR 70 kepada EUR .

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Palmyra terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ormos Zakinthou dan Football Stadium. Zakinthos Mediumwave Transmitter, Mast East dan Zakinthos Mediumwave Transmitter, Mast West juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 12th dalam Zakinthos.

kawasan tempatan perbandingan seperti Argasion dan Xirokastellon yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kalamakion, Akrotiri dan Ambelokipoi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zakinthos.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Palmyra dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zakinthos ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Apollo Hotel Apart bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Palmyra. Juga dalam kawasan adalah Commodore dan Hotel Papillon itu. Untuk pilihan lain cuba Villa Denise Apartments and Studios yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Palmyra Zakinthos. Hotel Palmyra Zakinthos

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s