Hotel > Filipina > PanglaoDao > Panglao Palms Apartelle

 


  

Panglao Palms Apartelle

2 star hotel    Purok 2, Dao, Dauis  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Panglao Palms Apartelle

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 29 Panglao hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bajet Panglao Palms Apartelle
Panglao Palms Apartelle 2 bintang adalah penginapan mampu dalam Dao, dalam Panglao, Filipina. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.9. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 29 dalam Panglao, hotel ini kini menduduki tempat 21st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari PHP 1295 untuk PHP 8000.

Lokasi
Dengan hotel 29 dalam Panglao dan Panglao Palms Apartelle bertaraf 21st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Panglao Bay dan Calape Bay . Magellan Bay Jagna Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Panglao, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Dao dan Libaong, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Canhilbus, Biking dan Majon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Panglao.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Panglao Palms Apartelle. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Panglao ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Flushing Meadows Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Panglao Palms Apartelle. Juga dalam kawasan adalah Beach Club dan Amarela Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Dream Native Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Panglao Palms Apartelle.

Panglao Palms Apartelle

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5156s