Hotel > Panama > Bocas del ToroCarenero > Hotel Palma Royale Bocas del Toro

 


  

Hotel Palma Royale Bocas del Toro

4 star hotel    Calle Principal,   4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Palma Royale Bocas del Toro

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 22 Bocas del Toro hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mewah Hotel Palma Royale
Hotel Palma Royale adalah penginapan gembira dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Carenero daripada Bocas del Toro, Panama. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 2sesuai. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 22 dalam Bocas del Toro berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari PAB 95 untuk PAB 375.

Apabila Bocas del Toro, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Carenero dan Matadero, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Chimborazo, Porvenir Brown Point dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Palma Royale dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bocas del Toro ke kiri.

Hotel berhampiran Carenero
0 bintang Gran Hotel Bahia dan Hotel Olas yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk La Casa de los Abuelos dan Residencial La Terraza adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Palma Royale.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Palma Royale Bocas del Toro.

Hotel Palma Royale Bocas del Toro

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9688s