Hotel > Sepanyol > Playa de PalmaLas Maravillas > Hotel Palma Playa-Los Cactus Playa de Palma

 


  

Hotel Palma Playa-Los Cactus Playa de Palma

3 star hotel    Acapulco, 26  3.7/5 "Baik"  (51 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Palma Playa-Los Cactus Playa de Palma

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


14th Kedudukan daripada 49 Playa de Palma hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Playa de Palma
Hotel Palma Playa Los Cactus dicemburui adalah penginapan3 bintang berhampiran Las Maravillas dalam Playa de Palma, Sepanyol. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.4 - menjadikannya pilihan selesa. Daripada jumlah hotel 49 dalam Playa de Palma, hotel ini kini menduduki tempat 14th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 26.65 untuk EUR 180.09. Terdapat 110 bernas bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Palma Playa Los Cactus terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Museum Diocesa dan Llotja de Palma. Es Baluard Museum of Modern and Contemporary Art dan Museo Historico Militar Castillo San Carlos juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 14th dalam Playa de Palma.

Apabila Playa de Palma, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Las Maravillas dan Sometimes, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Sant Francesc, Es Pil-lari dan s'Arenal juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Playa de Palma.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Palma Playa Los Cactus. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Playa de Palma ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Palma Playa I bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Palma Playa Los Cactus. Juga dalam kawasan adalah THB Maria Isabel dan Venus Playa Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Nets yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Palma Playa-Los Cactus Playa de Palma.

Hotel Palma Playa-Los Cactus Playa de Palma

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1563s