Hotel > Seychelles > VictoriaBel Ombre > Palm Seychelles Victoria

 


  

Palm Seychelles Victoria

0 star hotel    Mount Simpson, Bel-Ombre  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Palm Seychelles Victoria

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 9 Victoria hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4Fungsi Penginapan berdekatan Bel Ombre
The Palm Seychelles 0 bintang adalah penginapan fungsi dalam Bel Ombre, dalam Victoria, Seychelles. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.2. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 9 di kawasan itu.

Bilik
The Palm Seychelles mempunyai 15 mampu bilik dan kadar dari SCR 200 kepada SCR 500.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Palm Seychelles terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk North West Bay dan Victoria transmitter. Baie aux Chagrins dan Anse Etoile juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Victoria.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bel Ombre dan Beau Vallon yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. De Quincey Village, Port Glaud dan Machabee juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Victoria.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Palm Seychelles. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Victoria ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Daniellas Bungalows bintang 2 adalah berhampiran untuk The Palm Seychelles. Juga dalam kawasan adalah Casadani Hotel dan Lafontaine Holiday Apartment itu. Untuk pilihan lain cuba Le Meridien Fisherman's Cove yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Palm Seychelles Victoria.

Palm Seychelles Victoria

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s