Hotel > Amerika Syarikat > VeniceVenice Gardens > Venice Palm Inn

 


  

Venice Palm Inn

2 star hotel    1710 South Tamiami Trail  3.5/5 "Baik"  (52 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Venice Palm Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 14 Venice hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan Penginapan berdekatan Venice Gardens
The Venice Palm Inn adalah hotel semua majlis terletak di Venice Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 2. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 14 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 129 untuk USD 129. Terdapat 72 pertengahan tetapi sangat bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Venice Palm Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ambitrans Ambulance and Wheelchair Service dan Sarasota County Fire Department Station 21. Sarasota County Sheriff's Office South County Jail dan Venice Police Department juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Venice.

Apabila Venice, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Venice Gardens dan South Venice, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Eastgate, Venice Groves Southwest Venice dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar The Venice Palm Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Venice ke kiri.

Hotel berhampiran Venice Gardens
0 bintang Oza Inn dan Island Sun Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ramada Hotel Venice dan Island Breeze Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran The Venice Palm Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Venice Palm Inn.

Venice Palm Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3120s