Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhTan Son Hoa > Palm Hotel Ho Chi Minh

 


  

Palm Hotel Ho Chi Minh

2 star hotel    45/5 Hong Ha Street, Ward 2, Tan Binh District  3.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Palm Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


440th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyegarkan Palm Hotel
Palm Hotel adalah hotel penarikan terletak di Ho Chi Minh Vietnam dengan bintang Kedudukan 2. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.4 - menjadikannya pilihan menyeronokan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 440th daripada sejumlah hotel 653 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 16 untuk VND 31.11.

Lokasi
Sebagai 440th yang paling popular dalam hotel Ho Chi Minh terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Cau Binh Loi dan Cau Ben Phan. Youth Cultural Center dan Cau Binh Trieu juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Tan Son Hoa dan Go Vap yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Binh Hoa Xa, Tan Binh dan Phu Nhuan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Palm Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ho Chi Minh ada ke kiri.

Hotel berhampiran Tan Son Hoa
1 bintang Son Phuong Francophone Hotel dan Hoang Kim Long Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Francophone Son Phuong Hotel dan Palm Hotel - Hoang Dung adalah alternatif yang hebat berhampiran Palm Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Palm Hotel Ho Chi Minh. Palm Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s