Hotel > Amerika Syarikat > WeslacoDellinger Colonia > Palm Aire and Suites Weslaco

 


  

Palm Aire and Suites Weslaco

3 star hotel    415 South International Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Palm Aire and Suites Weslaco

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 11 Weslaco hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

 


3 Bintang di Weslaco
Panduan Terletak di kawasan yang Dellinger Colonia daripada Weslaco, Amerika Syarikat, Palm Aire Hotel and Suites Weslaco adalah dicemburui3 bintang penginapan. Daripada jumlah hotel 11 dalam Weslaco, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Palm Aire Hotel and Suites Weslaco mempunyai 193 penarikan bilik dan kadar dari USD 89.99 kepada USD 159.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Rio Valley Emergency Medical Service dan Absolute Emergency Medical Services. Dengan Weslaco Police Department Weslaco Fire Department and Emergency Medical Services dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Weslaco, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Dellinger Colonia dan South Palm Gardens Estates Number 2 Colonia, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. South Palm Gardens Estates Number 1 Colonia, Olivarez Number 5 Colonia Siesta Village Number 2 Colonia dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Palm Aire Hotel and Suites Weslaco. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook and Booking.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Weslaco ada ke kiri.

Hotel berhampiran Dellinger Colonia
0 bintang BEST WESTERN PALM AIRE MTR dan Palm Aire Inn And Suites Conference Center yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Inn Express Hotel and Suites Weslaco dan Best Western Palm Aire Motor Inn Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran Palm Aire Hotel and Suites Weslaco.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Palm Aire and Suites Weslaco.

Palm Aire and Suites Weslaco

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6710s