Hotel > Australia > KatoombaLeura > Palais Royale Katoomba

 


  

Palais Royale Katoomba

4 star hotel    230 Katoomba Street, Katoomba   3.8/5 "Baik"  (33 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Palais Royale Katoomba

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 29 Katoomba hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mewah Palais Royale
Palais Royale adalah penginapan luarbiasa dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Leura daripada Katoomba, Australia. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.6 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 29 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 110 untuk AUD 599.

Apabila Katoomba, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Leura dan Medlow Bath, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Wentworth Falls, Blackheath dan Mount Victoria juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Katoomba.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Palais Royale dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Katoomba ke kiri.

Hotel berhampiran Leura
4.5 bintang Blue Mountains YHA dan Katoomba Town Centre Motel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Blue Mountains Heritage Motel dan Hotel Blue & Conference Centre adalah alternatif yang hebat berhampiran Palais Royale.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Palais Royale Katoomba.

Palais Royale Katoomba

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3896s