Hotel > Jepun > TokyoYodobashi > Palace Studio Shinjuku Parkside Tokyo

 


  

Palace Studio Shinjuku Parkside Tokyo

3 star hotel    Shinjuku-ku, Nishishinjuku 4-5-10  3.2/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Palace Studio Shinjuku Parkside Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


423rd Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Pertengahan tetapi sangat bagus Penginapan
Palace Studio Shinjuku Parkside adalah hotel mudah tetapi menyeronokkan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Yodobashi daripada Tokyo, Jepun. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.3 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Jepun. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 652 Tokyo dan berada di kedudukan nombor 423rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 7500 untuk JPY 8400. Terdapat 30 semua majlis bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 423rd yang paling popular dalam hotel Tokyo terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Tokyo Metropolitan Government Building 1 dan Sumitomo Real Estate Shinjuku Oak Tower. Tokyo Opera City Tower dan Shinjuku Park Tower juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Tokyo, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Yodobashi dan Shinjuku, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Nishi-okubo, Kakoicho Kami-takada dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Palace Studio Shinjuku Parkside dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tokyu Stay Nishi Shinjuku bintang 3 adalah berhampiran untuk Palace Studio Shinjuku Parkside. Juga dalam kawasan adalah Palace Studio Shibuya Honmachi dan Shinjuku New City Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hyatt Regency Tokyo yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Palace Studio Shinjuku Parkside Tokyo. Palace Studio Shinjuku Parkside Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s