Hotel > Sri Lanka > NegomboLewis Place > Palace Hotel Negombo

 


  

Palace Hotel Negombo

2 star hotel    140, Lewis Place  2.8/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Palace Hotel Negombo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


54th Kedudukan daripada 71 Negombo hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Palace Hotel dalam Lewis Place
The Palace Hotel adalah harta 4fungsi dalam Negombo, Sri Lanka berhampiran kawasan Lewis Place itu. Dengan penginapan bijak dan bintang Kedudukan 2, pastikan untuk membuat The Palace Hotel pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 5.7 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 54th daripada sejumlah hotel 71 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, kolam renang Restoran dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Tempat Letak Kereta. Tetamu juga boleh menggunakan Bar / ruangan Lounge, Pembantu Kunjungan dan Pusat Kecantikan, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 22 dengan penempahan pada harga yang murah dari LKR 40 untuk LKR 50.

Lokasi
Dengan hotel 71 dalam Negombo dan The Palace Hotel bertaraf 54th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sugathadasa Stadium dan FCCISL . Duwa Road End - Comunicamos.EU National Insurance Cooperation dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Negombo, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lewis Place dan Ettukala, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kudapaduwa, Periyamulla Wellaweediya dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar The Palace Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Negombo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Paradise Beach Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk The Palace Hotel. Juga dalam kawasan adalah Camelot Beach Hotel dan Blue Elephant Tourist Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Blue Horizon Guest House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Palace Hotel Negombo. Palace Hotel Negombo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s