Hotel > Sint Maarten > Oyster PondOyster Pond > Oyster Bay Beach Resort Oyster Pond

 


  

Oyster Bay Beach Resort Oyster Pond

4 star hotel    Emerald Merit Road 10  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Oyster Bay Beach Resort Oyster Pond

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Oyster Pond hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Cantik Penginapan di Oyster Pond
Oyster Bay Beach Resort adalah hotel pemilihan terletak di Oyster Pond Sint Maarten dengan bintang Kedudukan 4. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 80 dengan penempahan pada harga yang murah dari ANG 350 untuk ANG 1145.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Oyster Bay Beach Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Baie Lucas dan Baie Flamand. Saint Maarten Little League Stadion dan Baie Orientale juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Oyster Pond.

kawasan tempatan perbandingan seperti Oyster Pond dan Dawn Beach yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Oyster Pond. Embouchure, Tamarind Hill dan Rice Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oyster Pond.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Oyster Bay Beach Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oyster Pond ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Captain Oliver's Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Oyster Bay Beach Resort. Juga dalam kawasan adalah Princess Heights Luxury Condo Hotel dan Sonesta Maho Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Princess Heights Condos Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Oyster Bay Beach Resort Oyster Pond.

Oyster Bay Beach Resort Oyster Pond

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2180s