Hotel > Australia > NoosaNoosaville > Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa Noosa

 


  

Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa Noosa

5 star hotel    Little Hastings Street  4.2/5 "Cemerlang"  (511 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa Noosa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


14th Kedudukan daripada 66 Noosa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Cemerlang Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Noosaville daripada Noosa, Australia, Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa adalah cantik5 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.5 - menjadikannya pilihan pemilihan. Ia juga kini menduduki tempat 14th daripada hotel 66 dalam Noosa berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Penginapan menarik menikmati beberapa kemudahan bermutu tinggi seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 259 untuk AUD 690. Terdapat 198 indah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Laguna Bay dan Tea Tree Bay. Granite Bay dan Alexandria Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 14th dalam Noosa.

Apabila Noosa, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Noosaville dan Tewantin, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Marcus Beach, Peregian Beach dan Doonan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Noosa.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Noosa ada ke kiri.

Hotel berhampiran Noosaville
4.5 bintang Picture Point Terraces dan The Lookout Noosa Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Noosa International Resort dan Outrigger Little Hastings Street Villas and Penthouses adalah alternatif yang hebat berhampiran Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa Noosa. Outrigger Little Hastings Street Resort & Spa Noosa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2227s