Hotel > Malaysia > MelakaKampong Morten > Orkid Melaka

 


  

Orkid Melaka

3 star hotel    138 Jalan Bendahara, Melaka  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Orkid Melaka

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


164th Kedudukan daripada 170 Melaka hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Melaka
Orkid Hotel Melaka adalah hotel cemerlang terletak di Melaka Malaysia dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Malaysia. Daripada jumlah hotel 170 dalam Melaka, hotel ini kini menduduki tempat 164th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Orkid Hotel Melaka mempunyai 128 sesuai bilik dan kadar dari MYR 133.62 kepada MYR 258.62.

Lokasi
Dengan hotel 170 dalam Melaka dan Orkid Hotel Melaka bertaraf 164th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Muzium Budaya dan Teluk Papan . Teluk Pasir Panjang dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kampong Morten dan Pengkalan Rama Tengah yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kampung Bukit China, Kampung Satu dan Kampung Dua juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Melaka.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Orkid Hotel Melaka dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Melaka ke kiri.

Hotel berhampiran Kampong Morten
2 bintang Accordian Hotel Malacca dan Bayview Hotel Melaka yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ramada Plaza Melaka dan The Emperor Hotel Malacca adalah alternatif yang hebat berhampiran Orkid Hotel Melaka.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Orkid Melaka. Orkid Melaka

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s