Oriental Nights Rest House

0 star hotel    Sur Street | at the Junction of Wadi Bani Khalid, Ibra  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Oriental Nights Rest House

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak Penginapan
Oriental Nights Rest House 0 bintang adalah penginapan fungsi dalam , dalam , . Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 21 dengan penempahan pada harga yang murah dari 20 untuk .

Apabila , kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk dan , kedua-dua yang dekat dengan hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat .

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Oriental Nights Rest House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Al Areesh Desert Camp bintang 0 adalah berhampiran untuk Oriental Nights Rest House. Juga dalam kawasan adalah Desert Nights Camp dan Arabian Oryx Camp itu. Untuk pilihan lain cuba Desert Retreat Camp yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Oriental Nights Rest House.

Oriental Nights Rest House

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s