Hotel > Sri Lanka > BandarawelaKebellewela > Orient Hotel Bandarawela

 


  

Orient Hotel Bandarawela

3 star hotel    No 12, Dharmapala Mawatha   4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Orient Hotel Bandarawela

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Bandarawela hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemilihan Orient Hotel
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Bandarawela, mencari lagi daripada Orient Hotel, penginapan bijak dan berfungsi berhampiran Kebellewela dalam Sri Lanka. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.3 - menjadikannya pilihan menarik. Daripada jumlah hotel 3 dalam Bandarawela, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 42 dengan penempahan pada harga yang murah dari LKR 95 untuk LKR 110.

Apabila Bandarawela, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kebellewela dan Bindunawewa, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Mahaulpatha, Kahattewela Ranjallawa dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Orient Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bandarawela ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ranmal Tea Plantation Bungalow bintang 3 adalah berhampiran untuk Orient Hotel. Juga dalam kawasan adalah Kirchhayn Bungalow dan Samanpaya Holiday Bungalow itu. Untuk pilihan lain cuba Bandarawela Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Orient Hotel Bandarawela.

Orient Hotel Bandarawela

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s