Hotel > New Zealand > ChristchurchSydenham > Orari Bed and Breakfast Christchurch

 


  

Orari Bed and Breakfast Christchurch

4.5 star hotel    42 Gloucester Street  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Orari Bed and Breakfast Christchurch

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 172 Christchurch hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4.5 Bintang di Christchurch
Panduan Terletak di kawasan yang Sydenham daripada Christchurch, New Zealand, Orari Bed and Breakfast adalah cantik4.5 bintang penginapan. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.2. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 172 dalam Christchurch, hotel ini kini menduduki tempat 9th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah NZD 195 untuk NZD 255. Terdapat 10 mulia bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Orari Bed and Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Christchurch Arts Centre dan Sign of the Takahe. Sign of the Kiwi dan Rapaki Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Christchurch.

kawasan tempatan perbandingan seperti Sydenham dan Saint Albans yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Linwood, Linwood dan Sydenham juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Christchurch.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Orari Bed and Breakfast. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Christchurch ada ke kiri.

Hotel berhampiran Sydenham
5 bintang The Classic Villa dan The Grange B&B yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Grange Motel dan West Fitzroy Apartments adalah alternatif yang hebat berhampiran Orari Bed and Breakfast.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Orari Bed and Breakfast Christchurch. Orari Bed and Breakfast Christchurch

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s