Hotel > New Zealand > OpononiOpononi > Opononi Hotel

 


  

Opononi Hotel

3 star hotel    19 State Highway 12, RD3  4.3/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Opononi Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Opononi hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari sangat selesa Penginapan
Opononi Hotel cemerlang adalah penginapan3 bintang berhampiran Opononi dalam Opononi, New Zealand. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6 - menjadikannya pilihan mudah tetapi menyeronokkan. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 4 dalam Opononi berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Opononi Hotel mempunyai 10 menarik bilik dan kadar dari NZD 134 kepada NZD 134.

kawasan tempatan perbandingan seperti Opononi dan Omapere yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Waiotemarama, dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Opononi.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Opononi Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Opononi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Opononi Motel Units bintang 0 adalah berhampiran untuk Opononi Hotel. Juga dalam kawasan adalah Opononi Lighthouse Motel dan Copthorne Hotel & Resort Hokianga itu. Untuk pilihan lain cuba Copthorne Hotel Hokianga Bay yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Opononi Hotel.

Opononi Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s