Hotel > India > OotacamundAravankadu > Ooty - Elk Hill; A Sterling Holidays resort Ootacamund

 


  

Ooty - Elk Hill; A Sterling Holidays resort Ootacamund

3 star hotel    No. 25 Ramakrishna Mutt Road, R. K. Puram, Elk Hill   3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ooty - Elk Hill; A Sterling Holidays resort Ootacamund

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 45 Ootacamund hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan di Ootacamund
Ooty Elk Hill; A Sterling Holidays resort adalah hotel selesa yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Aravankadu daripada Ootacamund, India. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 6.8 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 45 Ootacamund dan berada di kedudukan nombor 19th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Ooty Elk Hill; A Sterling Holidays resort mempunyai 116 bajet bilik dan kadar dari INR 3500 kepada INR 4950.

kawasan tempatan perbandingan seperti Aravankadu dan Wellington yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Coonoor, Pykara dan Naduvattam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ootacamund.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Ooty Elk Hill; A Sterling Holidays resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ootacamund ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sterling Fernhill Ooty bintang 3 adalah berhampiran untuk Ooty Elk Hill; A Sterling Holidays resort. Juga dalam kawasan adalah British Cliff Club Resort dan Club Mahindra Derby Green itu. Untuk pilihan lain cuba BOUGANVILLA yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ooty - Elk Hill; A Sterling Holidays resort Ootacamund.

Ooty - Elk Hill; A Sterling Holidays resort Ootacamund

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s