Hotel > Malta > PacevilleSt. Julian's > Onyx Suites & Apartments Paceville

 


  

Onyx Suites & Apartments Paceville

0 star hotel    Ross Street, Paceville, St Julians  3.5/5 "Baik"  (24 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Onyx Suites & Apartments Paceville

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 3 Paceville hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Fungsi Onyx Suites & Apartments
Tempahlah perjalanan percutian Malta anda dan kekal di Onyx Suites & Apartments 0 bintang, yang terletak di Paceville berhampiran St. Julian's. Ulasan tetamu menjaringkan 7 harta daripada 10 atau 'Baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 46 untuk EUR 250.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Onyx Suites & Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Il-Bajja ta' San Gilgan dan San Pedro. It-Torri ta' San Giljan dan Saint George's Barracks juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Paceville.

Apabila Paceville, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti St. Julian's dan Tal-Ghoqod, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ta' Giorni, Is-Swieqi Tal-Franciz dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Onyx Suites & Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Paceville ke kiri.

Hotel berhampiran St. Julian's
4 bintang Onyx Apartments St Julians dan Sogdiana yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Rokna Hotel dan Rafael Spinola Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Onyx Suites & Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Onyx Suites & Apartments Paceville.

Onyx Suites & Apartments Paceville

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s