Hotel > Filipina > Makati CityBel-Air Two > One Pacific Place Serviced Residences Makati City

 


  

One Pacific Place Serviced Residences Makati City

3 star hotel    161 H.V. dela Costa St. Salcedo Village  3.8/5 "Baik"  (20 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di One Pacific Place Serviced Residences Makati City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 44 Makati City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Penginapan di Makati City
One Pacific Place Serviced Residences berfungsi tetapi menyenangkan adalah penginapan3 bintang berhampiran Bel-Air Two dalam Makati City, Filipina. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Filipina. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 18th daripada sejumlah hotel 44 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PHP 3421.59 untuk PHP 7209.77. Terdapat 144 semua majlis bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Makati City, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Bel-Air Two dan Santa Cruz, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Bel Air, Olympia dan Lejeros juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Makati City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar One Pacific Place Serviced Residences dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Makati City ke kiri.

Hotel berhampiran Bel-Air Two
2 bintang Baqacionista Travelers Condo dan Salcedo Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Grand Soho Makati Condominium Units dan El Rico Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran One Pacific Place Serviced Residences.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di One Pacific Place Serviced Residences Makati City.

One Pacific Place Serviced Residences Makati City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s