Hotel > New Zealand > DunedinNorth Dunedin > On Top Backpackers Dunedin

 


  

On Top Backpackers Dunedin

3.5 star hotel    12 Filleul Street  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di On Top Backpackers Dunedin

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


39th Kedudukan daripada 74 Dunedin hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus On Top Backpackers
North Dunedin adalah penginapan kepada On Top Backpackers diberi bintang nilai 3.5. Ia adalah cara yang 4bagus untuk bermalam di Dunedin, New Zealand. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.4 - menjadikannya pilihan baik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 39th daripada sejumlah hotel 74 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 5 dengan penempahan pada harga yang murah dari NZD 26 untuk NZD 88.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, On Top Backpackers terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Andersons Bay Inlet dan Andersons Bay. Blanket Bay dan Raynbirds Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 39th dalam Dunedin.

kawasan tempatan perbandingan seperti North Dunedin dan Musselburgh yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Dunedin. Sunshine, Waverley dan Vauxhall juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dunedin.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar On Top Backpackers dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dunedin ke kiri.

Hotel berhampiran North Dunedin
3.5 bintang Kingsgate Hotel Dunedin dan 97 Motel Moray yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Chapel Apartments dan Motel On York adalah alternatif yang hebat berhampiran On Top Backpackers.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di On Top Backpackers Dunedin. On Top Backpackers Dunedin

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s