Hotel > U.S. Virgin Islands > ChristianstedAltona > Hotel on Cay Christiansted

 


  

Hotel on Cay Christiansted

3 star hotel    PO Box 223329  3/5 "Sederhana"  (174 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel on Cay Christiansted

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Christiansted hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


sangat selesa Penginapan berdekatan Altona
Hotel on the Cay adalah hotel cantik yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Altona daripada Christiansted, U.S. Virgin Islands. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 2 dalam Christiansted berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel on the Cay mempunyai 52 baik bilik dan kadar dari USD 109 kepada USD 210.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel on the Cay terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Gallows Bay dan Danish West Indian and Guinea Company Warehouse. Scale House dan Old Danish Customs House juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Christiansted.

Apabila Christiansted, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Altona dan Saint Peter, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Fredensdal, Richmond dan Recovery Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Christiansted.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel on the Cay dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Christiansted ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk King Christian Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel on the Cay. Juga dalam kawasan adalah Divi Carina Bay All Inclusive Beach Resort & Casino dan Club Comanche itu. Untuk pilihan lain cuba Company House Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel on Cay Christiansted.

Hotel on Cay Christiansted

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2979s