Hotel > Amerika Syarikat > Bandar Raya New YorkUpper West Side > On Ave Bandar Raya New York

 


  

On Ave Bandar Raya New York

4 star hotel    2178 Broadway  4/5 "Baik"  (2467 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di On Ave Bandar Raya New York

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


167th Kedudukan daripada 542 Bandar Raya New York hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


On The Ave dalam Upper West Side
On The Ave adalah harta bergaya dalam Bandar Raya New York, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Upper West Side itu. Dengan penginapan selesa dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat On The Ave pilihan pertama anda. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sangat selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 167th daripada sejumlah hotel 542 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 282 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 109 untuk USD 619. Beberapa bilik yang paling popular adalah 0 Persons Standard- One Queen dan 0 Persons Superior. 0 Persons Standard- One Queen dan 0 Persons Superior boleh ditempah secara atastalian dengan menggunakan borang di atas.

Lokasi
Dengan hotel 542 dalam Bandar Raya New York dan On The Ave bertaraf 167th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Belleclaire Hotel dan The Normandy . Apthorp Apartments New York Ladder Company 25 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Bandar Raya New York, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Upper West Side dan Phipps Houses, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Manhattan, San Juan Hill dan Park West Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bandar Raya New York.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar On The Ave dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bandar Raya New York ke kiri.

Hotel berhampiran Upper West Side
3 bintang Hotel Belleclaire dan The Milburn Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Natural History Museum Suite dan Hotel Beacon adalah alternatif yang hebat berhampiran On The Ave.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di On Ave Bandar Raya New York. On Ave Bandar Raya New York

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 4.8896s