Hotel > Australia > LeuraBlue Mountains > Old Leura Dairy

 


 



 

Old Leura Dairy

4 star hotel    61 Kings Road, Leura  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Old Leura Dairy

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 9 Leura hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Penginapan berdekatan Blue Mountains
Old Leura Dairy 4 bintang adalah penginapan mewah dalam Blue Mountains, dalam Leura, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.2 - menjadikannya pilihan cemerlang. Daripada jumlah hotel 9 dalam Leura, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan pertengahan tetapi sangat bagus menikmati beberapa kemudahan indah seperti Perkhidmatan Jamuan dan Bilik Bebas-Rokok. Untuk kemudahan, Pembantu Kunjungan dan Pemandian disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga pengering rambut, Pembuat kopi / teh dan TV disediakan semasa masa anda di Old Leura Dairy.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 13 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 160 untuk AUD 590.

Apabila Leura, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Blue Mountains dan Katoomba, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Wentworth Falls, Medlow Bath dan Blackheath juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Leura.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Old Leura Dairy. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Leura ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hills Havens Cottages bintang 4 adalah berhampiran untuk Old Leura Dairy. Juga dalam kawasan adalah Leura House dan Leisure Inn Spires itu. Untuk pilihan lain cuba Blue Mountains G'Day Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Old Leura Dairy.





Old Leura Dairy

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s