Hotel > Ukraine > LvivZnesen'ye > Old City Hostel Lviv

 


  

Old City Hostel Lviv

0 star hotel    Berindy Str.3  2.5/5 "Sederhana"  (134 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Old City Hostel Lviv

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 167 Lviv hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Old City Hostel dalam Znesen'ye
Selamat datang ke Old City Hostel 0bintang, penginapan mudah tetapi berfungsi berhampiran Znesen'ye dalam Lviv, Ukraine. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Ukraine. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 167 Lviv dan berada di kedudukan nombor 19th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 11 dengan penempahan pada harga yang murah dari UAH 80 untuk UAH 530.

Apabila Lviv, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Znesen'ye dan Goloskovka, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Golosko-Male, Kholosko-Velyke dan Zboyscha juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lviv.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Old City Hostel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Lviv ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk WIEN HOTEL bintang 0 adalah berhampiran untuk Old City Hostel. Juga dalam kawasan adalah Theatrical Hostel dan Dnister itu. Untuk pilihan lain cuba GRAND REZORT LVIV yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Old City Hostel Lviv. Old City Hostel Lviv

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0781s