Hotel > Israel > TiberiasKinneret > Ohalo Manor Hotel Tiberias

 


  

Ohalo Manor Hotel Tiberias

3 star hotel    Kibbutz Kinneret  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ohalo Manor Hotel Tiberias

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 52 Tiberias hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Tiberias
Kinneret adalah penginapan kepada Ohalo Manor Hotel diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang penarikan untuk bermalam di Tiberias, Israel. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cantik. Daripada jumlah hotel 52 dalam Tiberias, hotel ini kini menduduki tempat 21st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 79 dengan penempahan pada harga yang murah dari ILS 102 untuk ILS 135.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Ohalo Manor Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Jisr al Hawi dan Jisr Umm Butmah. Mifraz Amnun dan Jisr Banat Ya`qub juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 21st dalam Tiberias.

Apabila Tiberias, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Kinneret dan Deganya Alef, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kinneret, Deganya Bet dan Bitanya juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tiberias.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 7 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Mencari kadar Ohalo Manor Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tiberias ke kiri.

Hotel berhampiran Kinneret
0 bintang Kinneret Village dan Kinneret Zimmer’s yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Degania Bet Kibbutz Country Lodging dan Kibbutz Country Lodging Degania Bet Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Ohalo Manor Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ohalo Manor Hotel Tiberias. Ohalo Manor Hotel Tiberias

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2422s