Hotel > Ireland > KenmareKillowen > O'Donnabhain's Kenmare

 


  

O'Donnabhain's Kenmare

3 star hotel    Henry Street  4/5 "Cemerlang"  (124 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di O'Donnabhain's Kenmare

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 27 Kenmare hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


O'Donnabhain's Gambaran Umum
O'Donnabhain's berfungsi tetapi menyenangkan adalah penginapan3 bintang berhampiran Killowen dalam Kenmare, Ireland. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 27 dalam Kenmare, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 75.9 untuk EUR 218.9.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, O'Donnabhain's terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Castlelough Bay dan Cullenagh Tower. Dooneen Bridge dan Rossbehy Creek juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Kenmare.

Apabila Kenmare, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Killowen dan Sheen Bridge, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Carhoomeengar, Cappamore dan Gowlane juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kenmare.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar O'Donnabhain's dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kenmare ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Coachmans Townhouse Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk O'Donnabhain's. Juga dalam kawasan adalah Davitts Guesthouse & Holiday Rental dan Virginia's Guesthouse itu. Untuk pilihan lain cuba Foley's Guesthouse & Self Catering Holiday Homes yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di O'Donnabhain's Kenmare.

O'Donnabhain's Kenmare

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s