Hotel > Amerika Syarikat > Key WestStock Island > Ocean Key Resort & Spa Key West

 


  

Ocean Key Resort & Spa Key West

4 star hotel    Zero Duval  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ocean Key Resort & Spa Key West

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


22nd Kedudukan daripada 88 Key West hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Ocean Key Resort & Spa Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Key West, mencari lagi daripada Ocean Key Resort & Spa, penginapan julat-pertengahan berhampiran Stock Island dalam Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 88 dalam Key West, hotel ini kini menduduki tempat 22nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 424.15 untuk USD 989. Terdapat 100 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Ocean Key Resort & Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk US Marshals Service dan Federal Bureau of Investigation. Key West Bight dan Monroe County Sheriff's Office Civil Division juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 22nd dalam Key West.

Apabila Key West, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Stock Island dan Bay Point, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Perky, Sugarloaf Shores dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Key West.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Ocean Key Resort & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Key West ke kiri.

Hotel berhampiran Stock Island
4 bintang Ocean Key Resort - A Noble House Resort dan Pier House Resort & Caribbean Spa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hyatt Key West Resort & Spa dan Hyatt Key West Resort & Marina adalah alternatif yang hebat berhampiran Ocean Key Resort & Spa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ocean Key Resort & Spa Key West. Ocean Key Resort & Spa Key West

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s