Hotel > Republik Dominica > Santo DomingoCancino > Hotel Occidental El Embajador Santo Domingo

 


  

Hotel Occidental El Embajador Santo Domingo

5 star hotel    Sarasota, 65  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Occidental El Embajador Santo Domingo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Santo Domingo hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Penapisan dan bersantai Penginapan
Cancino adalah penginapan kepada Hotel Occidental El Embajador diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang menarik untuk bermalam di Santo Domingo, Republik Dominica. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bermutu tinggi. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 2 Santo Domingo dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Occidental El Embajador mempunyai 278 cemerlang bilik dan kadar dari DOP 95.76 kepada DOP 233.33.

kawasan tempatan perbandingan seperti Cancino dan Ensanche Villa Faro yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Santo Domingo. Ensanche Alma Rosa, El Seis dan La Piedra juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Santo Domingo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Hotel Occidental El Embajador dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Santo Domingo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Aurora Del Sol Hotel & Casino bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Occidental El Embajador. Juga dalam kawasan adalah Rancho Wendy Bonao dan Rancho Wendy itu. Untuk pilihan lain cuba Casa Amaita yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Occidental El Embajador Santo Domingo.

Hotel Occidental El Embajador Santo Domingo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s