Hotel > United Kingdom > LondonWest Drayton > Oakwood Bed and Breakfast Heathrow London

 


  

Oakwood Bed and Breakfast Heathrow London

1 star hotel    119 Station Road  3.5/5 "Baik"  (47 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Oakwood Bed and Breakfast Heathrow London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


474th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Oakwood Bed and Breakfast Heathrow
Oakwood Bed and Breakfast Heathrow adalah penginapan selesa dengan bintang Kedudukan 1, yang terletak di kawasan West Drayton daripada London, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 7 harta daripada 10 atau 'Baik. Daripada jumlah hotel 1078 dalam London, hotel ini kini menduduki tempat 474th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 35 untuk GBP 999.

Lokasi
Sebagai 474th yang paling popular dalam hotel London terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Church Road dan Glade Lane Mediumwave Transmitter. Vicarage Road dan Bushey Hall juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti West Drayton dan Yiewsley yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila London. Cowley, Hillingdon dan Uxbridge juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Oakwood Bed and Breakfast Heathrow dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kings Paget Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Oakwood Bed and Breakfast Heathrow. Juga dalam kawasan adalah Park West Serviced Apartments dan Waterside Park Serviced Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Riverside Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Oakwood Bed and Breakfast Heathrow London. Oakwood Bed and Breakfast Heathrow London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s