Hotel > Sepanyol > CamarinasBuria e Camarinas > Hotel O Parranda Camarinas

 


  

Hotel O Parranda Camarinas

1 star hotel    Calle Casadillo, 1  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel O Parranda Camarinas

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Camarinas hotel Booking.com
Semak Harga

 


1 Bintang di Camarinas
Hotel O Parranda bersantai adalah penginapan1 bintang berhampiran Buria e Camarinas dalam Camarinas, Sepanyol. Daripada jumlah hotel 3 dalam Camarinas, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Pembantu Kunjungan Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Pencapaian Warga kurang upaya. Tetamu juga boleh menggunakan TV, Bilik Bebas-Rokok dan kabel TV, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 25 untuk EUR 808. Terdapat 18 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel O Parranda terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ria de Camarinas dan Enseada de Laxe. Torres do Allo dan Espineiro juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Camarinas.

Apabila Camarinas, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Buria e Camarinas dan Rias, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Mourin, Crucero dan Leis juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Camarinas.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel O Parranda dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Camarinas ke kiri.

Hotel berhampiran Buria e Camarinas
1 bintang Hostal Stella Del Mare dan Hotel Rustico Lugar Do Cotariño yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hostal Playa de Lago dan Hotel de Encanto A de Loló adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel O Parranda.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel O Parranda Camarinas.

Hotel O Parranda Camarinas

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s