Hotel > United Kingdom > SaundersfootNew Hedges > Nythfa Saundersfoot

 


  

Nythfa Saundersfoot

3 star hotel    St Brides Hill  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nythfa Saundersfoot

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 10 Saundersfoot hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bagus Nythfa
Nythfa adalah hotel selesa terletak di Saundersfoot United Kingdom dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 10 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 70 untuk GBP 70. Terdapat 2 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Bonvilles Court dan Saundersfoot Bay. Dengan Carew Old Rectory Upper Lamphey Park dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Saundersfoot, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti New Hedges dan Stepaside, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kilgetty, Tenby Begelly dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Nythfa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Saundersfoot ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk St Brides Spa Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Nythfa. Juga dalam kawasan adalah Merlewood Hotel dan The Lanterns itu. Untuk pilihan lain cuba The Gower Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nythfa Saundersfoot.

Nythfa Saundersfoot

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s