Hotel > Perancis > Saint-Pierre-du-PerrayTigery > Novotel Senart Golf De Greenparc Saint-Pierre-du-Perray

 


  

Novotel Senart Golf De Greenparc Saint-Pierre-du-Perray

4 star hotel    Route de Villepecle D402  3.8/5 "Baik"  (154 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Novotel Senart Golf De Greenparc Saint-Pierre-du-Perray

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Saint-Pierre-du-Perray hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mewah Penginapan di Saint-Pierre-du-Perray
Novotel Senart Golf De Greenparc adalah penginapan riben biru dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Tigery daripada Saint-Pierre-du-Perray, Perancis. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.6 - menjadikannya pilihan terang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Novotel Senart Golf De Greenparc mempunyai 78 mulia bilik dan kadar dari EUR 101 kepada EUR 169.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Saint-Pierre-du-Perray dan Novotel Senart Golf De Greenparc bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Saint Assise transmitter, mast 1 dan Saint Assise transmitter, mast 5 . Saint Assise transmitter, mast 6 Saint Assise transmitter, mast 2 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Saint-Pierre-du-Perray, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Tigery dan Lieusaint, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ville-Dedon, Quincy-sous-Senart Plessis-le-Roi dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Novotel Senart Golf De Greenparc dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saint-Pierre-du-Perray ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Clarion Suites Senart Paris Sud bintang 4 adalah berhampiran untuk Novotel Senart Golf De Greenparc. Juga dalam kawasan adalah Brit Hotel Tigery dan Hôtel Flamboyant Melun Carré Sénart itu. Untuk pilihan lain cuba 1Ere Avenue Val Senart yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Novotel Senart Golf De Greenparc Saint-Pierre-du-Perray.

Novotel Senart Golf De Greenparc Saint-Pierre-du-Perray

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s