Hotel > Itali > Cardano al CampoCascina della Costa > Novotel Milano Malpensa Aeroporto Cardano al Campo

 


  

Novotel Milano Malpensa Aeroporto Cardano al Campo

4 star hotel    Via Al Campo, 99  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Novotel Milano Malpensa Aeroporto Cardano al Campo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 10 Cardano al Campo hotel Booking.com
Semak Harga

 


Novotel Milano Malpensa Aeroporto Gambaran Umum
Selamat datang ke Novotel Milano Malpensa Aeroporto 4bintang, penginapan bermutu tinggi berhampiran Cascina della Costa dalam Cardano al Campo, Itali. Ia juga kini menduduki tempat 8th daripada hotel 10 dalam Cardano al Campo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 208 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 69.7 untuk EUR 130.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Monte Tre Croci Mediumwave Transmitter dan Porta Torre. Dengan Casa dei Fasci Ciminiere di Varedo dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Cascina della Costa dan Samarate yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ferno, Gallarate dan Casorate Sempione juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cardano al Campo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Novotel Milano Malpensa Aeroporto dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cardano al Campo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Ibis Milano Malpensa bintang 3 adalah berhampiran untuk Novotel Milano Malpensa Aeroporto. Juga dalam kawasan adalah MalpensaHouse dan Ascot Hotel Airport Malpensa itu. Untuk pilihan lain cuba Ascot Malpensa Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Novotel Milano Malpensa Aeroporto Cardano al Campo.

Novotel Milano Malpensa Aeroporto Cardano al Campo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5938s