Hotel > Indonesia > LagoiSebungsungai > Nirwana Beach Club Lagoi

 


  

Nirwana Beach Club Lagoi

3 star hotel    Jalan Panglima Pantar, Tanjung Uban, Lagoi  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nirwana Beach Club Lagoi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 8 Lagoi hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Menyegarkan Penginapan di Lagoi
Nirwana Beach Club adalah penginapan bijak dan berfungsi dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Sebungsungai daripada Lagoi, Indonesia. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik baik. Ia juga kini menduduki tempat 7th daripada hotel 8 dalam Lagoi berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Nirwana Beach Club mempunyai 50 menarik bilik dan kadar dari IDR 66.95 kepada IDR 359.73.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Nirwana Beach Club terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Teluk Bintan dan Teluk Tering. Teluk Jodoh dan Paya Lebar Cresent juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 7th dalam Lagoi.

kawasan tempatan perbandingan seperti Sebungsungai dan Anculai yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Lagoi. Tenaga, Pulau Bintan dan Nuyung juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lagoi.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Nirwana Beach Club dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lagoi ke kiri.

Hotel berhampiran Sebungsungai
5 bintang Angsana Bintan dan Mayang Sari Beach Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ocean Bay Resort dan Nirwana Resort Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Nirwana Beach Club.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nirwana Beach Club Lagoi.

Nirwana Beach Club Lagoi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4863s