Hotel > Yunani > KipoiKoukkoulion > Nikolas Guesthouse Kipoi

 


  

Nikolas Guesthouse Kipoi

0 star hotel    Koukouli  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nikolas Guesthouse Kipoi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Kipoi hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Kipoi
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Kipoi, mencari lagi daripada Nikolas Guesthouse, penginapan mampu berhampiran Koukkoulion dalam Yunani. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Kipoi berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 40 untuk EUR 70. Terdapat 9 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Kipoi, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Koukkoulion dan Zagori, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kepesovon, Dilofon dan Vradeton juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kipoi.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Nikolas Guesthouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kipoi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tritoxo bintang 0 adalah berhampiran untuk Nikolas Guesthouse. Juga dalam kawasan adalah Hotel Mpagia dan Hotel Machalas itu. Untuk pilihan lain cuba Artemis House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nikolas Guesthouse Kipoi.

Nikolas Guesthouse Kipoi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s