Hotel > Jepun > NikkōKiyotaki > Nikko Senhime Monogatari Nikkō

 


  

Nikko Senhime Monogatari Nikkō

4 star hotel    Yasukawa-cho 6-48  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nikko Senhime Monogatari Nikkō

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 31 Nikkō hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bergaya Penginapan berdekatan Kiyotaki
Nikko Senhime Monogatari 4 bintang adalah penginapan bermutu tinggi dalam Kiyotaki, dalam Nikkō, Jepun. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan canggih. Ia juga kini menduduki tempat 11th daripada hotel 31 dalam Nikkō berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 44 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 39900 untuk JPY 56700.

Lokasi
Sebagai 11th yang paling popular dalam hotel Nikkō terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Nikko-shiyakusho dan Utsunomiya-shiyakusho. Otawara-shiyakusho dan Nasushiobara-shiyakusho juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Nikkō, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Kiyotaki dan Imaichi, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Takatoku, Shimodaki dan Fujiwara juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nikkō.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Nikko Senhime Monogatari dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Nikkō ke kiri.

Hotel berhampiran Kiyotaki
2 bintang Turtle Inn Nikko dan KOZUCHI NO YADO TSURUKAME DAIKICHI yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Annex Turtle Hotori-An dan Seikoen adalah alternatif yang hebat berhampiran Nikko Senhime Monogatari.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nikko Senhime Monogatari Nikkō.

Nikko Senhime Monogatari Nikkō

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6250s