Hotel > Filipina > Boracay IslandMalabonot > Nigi Nigi Too Beach Resort Boracay Island

 


  

Nigi Nigi Too Beach Resort Boracay Island

3 star hotel    Station 1, White Beach, Boracay Island  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nigi Nigi Too Beach Resort Boracay Island

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 84 Boracay Island hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Boracay Island
Malabonot adalah penginapan kepada Nigi Nigi Too Beach Resort diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang bernas untuk bermalam di Boracay Island, Filipina. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 84 Boracay Island dan berada di kedudukan nombor 24th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 15 dengan penempahan pada harga yang murah dari PHP 4188.8 untuk PHP 5667.2.

Lokasi
Sebagai 24th yang paling popular dalam hotel Boracay Island terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Pandan Bay dan Provincial Hyway. Bailey (Mobo) Bridge dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Boracay Island, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Malabonot dan Balabag, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Yapak, Borac Manoc-Manoc dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Nigi Nigi Too Beach Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Boracay Island ke kiri.

Hotel berhampiran Malabonot
5 bintang Astoria Boracay Resort dan Boracay SandCastles The Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Real Maris Boracay Beach Resort dan Boracay Coco Huts adalah alternatif yang hebat berhampiran Nigi Nigi Too Beach Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nigi Nigi Too Beach Resort Boracay Island. Nigi Nigi Too Beach Resort Boracay Island

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s