Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhAp Dinh > Nhat Ha 3 Hotel Ho Chi Minh

 


  

Nhat Ha 3 Hotel Ho Chi Minh

3 star hotel    14 - 16 Cao Ba Quat Street  4.2/5 "Cemerlang"  (19 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nhat Ha 3 Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


48th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan
Nhat Ha 3 Hotel gembira adalah penginapan3 bintang berhampiran Ap Dinh dalam Ho Chi Minh, Vietnam. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.4 - menjadikannya pilihan selesa. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 653 Ho Chi Minh dan berada di kedudukan nombor 48th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 91 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 86.63 untuk VND 121.28.

Lokasi
Dengan hotel 653 dalam Ho Chi Minh dan Nhat Ha 3 Hotel bertaraf 48th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan Rex hotel-movie theater . San Van Dong Vuon Tao Dan Youth Cultural Center dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ho Chi Minh, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ap Dinh dan Da Kao, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Xom Chieu, Thi Nghe Xom Thu Thiem dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Nhat Ha 3 Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Hotel berhampiran Ap Dinh
3 bintang White Lotus Hotel dan Mai Hotel Ho Chi Minh City yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Cherry Hotel dan Sun Flower Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Nhat Ha 3 Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nhat Ha 3 Hotel Ho Chi Minh. Nhat Ha 3 Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s