Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhPhu Nhuan > Nguyen Shack - Saigon Homestay Ho Chi Minh

 


 



 

Nguyen Shack - Saigon Homestay Ho Chi Minh

0 star hotel    145/25A Nguyen Dinh Chinh  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)



Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nguyen Shack - Saigon Homestay Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Nguyen Shack Saigon Homestay dalam Phu Nhuan
Nguyen Shack Saigon Homestay adalah harta 1fungsi dalam Ho Chi Minh, Vietnam berhampiran kawasan Phu Nhuan itu. Dengan penginapan mampu dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Nguyen Shack Saigon Homestay pilihan pertama anda. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.1, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 653 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah VND 44 untuk VND 44. Terdapat 2 bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 653 dalam Ho Chi Minh dan Nguyen Shack Saigon Homestay bertaraf 8th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Youth Cultural Center dan So Lao Dong . Uy Ban Nhan Dan TP HCM San Van Dong Vuon Tao Dan dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Ho Chi Minh, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Phu Nhuan dan Chi Hoa, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Tan Dinh, Tan Binh dan Tan Son Hoa juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Nguyen Shack Saigon Homestay dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Alcove Library Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Nguyen Shack Saigon Homestay. Juga dalam kawasan adalah Moevenpick Hotel Saigon dan Movenpick Ho Chi Minh itu. Untuk pilihan lain cuba Hoang Ha Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nguyen Shack - Saigon Homestay Ho Chi Minh.



 







Nguyen Shack - Saigon Homestay Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s