Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Ngan Tuan Hotel Ho Chi Minh

 


  

Ngan Tuan Hotel Ho Chi Minh

1 star hotel    55 Do Quang Dau  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ngan Tuan Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


312nd Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


1 Bintang di Ho Chi Minh
Ngan Tuan Hotel adalah harta mampu dalam Ho Chi Minh, Vietnam berhampiran kawasan Xom Chieu itu. Dengan penginapan mampu tetapi selesa dan bintang Kedudukan 1, pastikan untuk membuat Ngan Tuan Hotel pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.3 - menjadikannya pilihan berfungsi tetapi menyenangkan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 653 Ho Chi Minh dan berada di kedudukan nombor 312nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 13 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 16 untuk VND 22.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran So Lao Dong dan San Van Dong Vuon Tao Dan. Dengan Rex hotel-movie theater Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Ho Chi Minh, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Xom Chieu dan Xom Ong Doi (1), kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Da Kao, Khanh Hoi dan Ap Dinh juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Ngan Tuan Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Hotel berhampiran Xom Chieu
1.5 bintang Hoang Minh Hotel - Pham Ngu Lao street dan Victory Hotel 2 - Pham Ngu Lao Street yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Dai Huy Hoang Hotel dan Minh Quang Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Ngan Tuan Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ngan Tuan Hotel Ho Chi Minh. Ngan Tuan Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s