Hotel > Malaysia > Kota KinabaluKampung Bikasan > Nexus Resort & Spa Karambunai Kota Kinabalu

 


  

Nexus Resort & Spa Karambunai Kota Kinabalu

5 star hotel    Off Jalan Sepangar Bay  3.8/5 "Baik"  (677 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Nexus Resort & Spa Karambunai Kota Kinabalu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


37th Kedudukan daripada 175 Kota Kinabalu hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Baik Penginapan di Kota Kinabalu
Nexus Resort & Spa Karambunai adalah hotel mewah yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Kampung Bikasan daripada Kota Kinabalu, Malaysia. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.6 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 175 Kota Kinabalu dan berada di kedudukan nombor 37th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 485 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 360 untuk MYR 990.

Lokasi
Dengan hotel 175 dalam Kota Kinabalu dan Nexus Resort & Spa Karambunai bertaraf 37th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Telukan Lagau dan Telukan Sapangar . Bangunan Yayasan Sabah Telukan Gantian dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Kota Kinabalu, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kampung Bikasan dan Kampung Timbangayer, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kampung Kualat, Kampung Besabak Kampung Timbang Bowet dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Nexus Resort & Spa Karambunai. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kota Kinabalu ada ke kiri.

Hotel berhampiran Kampung Bikasan
5 bintang Nexus Resort Karambunai Kota Kinabalu dan Villa at Nexus Resort Spa Karambunai yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Shangri-La's Rasa Ria Resort dan YYK 1Borneo Condominium adalah alternatif yang hebat berhampiran Nexus Resort & Spa Karambunai.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Nexus Resort & Spa Karambunai Kota Kinabalu. Nexus Resort & Spa Karambunai Kota Kinabalu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1560s