Hotel > United Kingdom > WindermereBowness-on-Windermere > Newstead Windermere

 


  

Newstead Windermere

5 star hotel    New Road  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (85 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Newstead Windermere

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 97 Windermere hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Newstead Gambaran Umum
Newstead adalah harta bagus dalam Windermere, United Kingdom berhampiran kawasan Bowness-on-Windermere itu. Dengan penginapan mewah dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Newstead pilihan pertama anda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.4 - menjadikannya pilihan luarbiasa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 97 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 9 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 62 untuk GBP 79.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Calgarth Hall dan Hollin How. Dengan Cowmire Hall Nether Hall in Westmoreland dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bowness-on-Windermere dan Troutbeck Bridge yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Windermere. Troutbeck, High Wray dan Winster juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Windermere.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Newstead dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Windermere ke kiri.

Hotel berhampiran Bowness-on-Windermere
5 bintang Woodlands dan The Coppice yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ellerthwaite Lodge dan Hilton House adalah alternatif yang hebat berhampiran Newstead.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Newstead Windermere. Newstead Windermere

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s