Hotel > Cyprus > Pano PlatresKato Platres > New Helvetia Hotel Pano Platres

 


  

New Helvetia Hotel Pano Platres

3 star hotel    6 Helvetia Street  3/5 "Sederhana"  (29 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di New Helvetia Hotel Pano Platres

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Pano Platres hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari cantik Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Pano Platres, mencari lagi daripada New Helvetia Hotel, penginapan semua majlis berhampiran Kato Platres dalam Cyprus. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 4 dalam Pano Platres, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
New Helvetia Hotel mempunyai 39 sesuai bilik dan kadar dari EUR 64 kepada EUR 286.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, New Helvetia Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Troodos TV Tower dan Limmassol Mediumwave Transmitter. Evdhimou Bay dan Royal Manor of Covocle juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Pano Platres.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kato Platres dan Phini yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mandria, Perapedhi dan Kilani juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pano Platres.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar New Helvetia Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pano Platres ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Forest Park Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk New Helvetia Hotel. Juga dalam kawasan adalah Nightingale Hotel dan Pendeli Hotel Limassol itu. Untuk pilihan lain cuba Edelweiss Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di New Helvetia Hotel Pano Platres.

New Helvetia Hotel Pano Platres

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s