Hotel > Switzerland > FrutigenKanderbrueck > Hotel National Frutigen

 


  

Hotel National Frutigen

0 star hotel    Obere Bahnhofstrasse 10  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel National Frutigen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 11 Frutigen hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotel National dalam Kanderbrueck
Hotel National mampu adalah penginapan0 bintang berhampiran Kanderbrueck dalam Frutigen, Switzerland. Daripada jumlah hotel 11 dalam Frutigen, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel National mempunyai 15 fungsi bilik dan kadar dari CHF 95 kepada CHF 240.

Lokasi
Dengan hotel 11 dalam Frutigen dan Hotel National bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sendeturm Bantiger dan Glecksteinhutte . Weissensteinstrasse Ladendorf Langendorf dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Frutigen, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Kanderbrueck dan Winklen, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kandergrund, Kien dan Reichenbach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Frutigen.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel National dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Frutigen ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Restaurant Simplon bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel National. Juga dalam kawasan adalah Hotel Restaurant Rustica dan Ferienwohnung Gehrihorn & Studio Elsighorn itu. Untuk pilihan lain cuba Apartment Wohnung Herbisgasse yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel National Frutigen.

Hotel National Frutigen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s