Hotel > Thailand > Ban Hua HinBan Thang Rotfai > Narawan Hotel, Hua Hin Ban Hua Hin

 


  

Narawan Hotel, Hua Hin Ban Hua Hin

3 star hotel    250/131 Petchkasem Road  3.7/5 "Baik"  (72 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Narawan Hotel, Hua Hin Ban Hua Hin

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


128th Kedudukan daripada 209 Ban Hua Hin hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Narawan Hotel, Hua Hin dalam Ban Thang Rotfai
Narawan Hotel, Hua Hin adalah hotel berfungsi tetapi menyenangkan terletak di Ban Hua Hin Thailand dengan bintang Kedudukan 3. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.4 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 209 dalam Ban Hua Hin, hotel ini kini menduduki tempat 128th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 1330 untuk THB 11431. Terdapat 55 bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Thang Rotfai dan Ban Thung Iung yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ban Hua Hin. Ban Thang Rotfai, Ban Hua Na dan Ban Phra Ratchawang Klai Kangwon (1) juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ban Hua Hin.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Narawan Hotel, Hua Hin. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ban Hua Hin ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Amara Resort Hua Hin bintang 3 adalah berhampiran untuk Narawan Hotel, Hua Hin. Juga dalam kawasan adalah Pearl@Hua Hin dan G Hua Hin Resort & Mall itu. Untuk pilihan lain cuba Donkey's Rest Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Narawan Hotel, Hua Hin Ban Hua Hin. Narawan Hotel, Hua Hin Ban Hua Hin

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s