Hotel > Itali > PizzoCasa Scrisi > Napeto Village Pizzo

 


  

Napeto Village Pizzo

0 star hotel    Via Riviera Prangi  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Napeto Village Pizzo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 10 Pizzo hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Fungsi Penginapan
Napeto Village mampu adalah penginapan0 bintang berhampiran Casa Scrisi dalam Pizzo, Itali. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 10 dalam Pizzo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Napeto Village mempunyai 30 bijak bilik dan kadar dari EUR 70 kepada EUR .

Apabila Pizzo, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Casa Scrisi dan Casa Carrieri, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Fondaco Vecchio, Maierato Fondaco Apostoliti dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Napeto Village dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pizzo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk B&B Puerto Seguro bintang 0 adalah berhampiran untuk Napeto Village. Juga dalam kawasan adalah Hotel Marinella dan Grand Hotel Esperia itu. Untuk pilihan lain cuba Popilia Country Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Napeto Village Pizzo.

Napeto Village Pizzo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2363s